Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: 10 Stupid Questionzz...


Guru

Status: Offline
Posts: 655
Date:
10 Stupid Questionzz...


Stupid Questions





 
 


njoi
1. At the movies: When you meet
acquaintances/friends...
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over
here..

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed
high-heeled shoes steps on your feet...
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
Answer:- No, not at all, I'm on local
anesthesia..... why don't you try again.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:- Why, why him, of all people.
Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:- Is the "Butter Paneer Masala" dish
good??
Answer:- No, its terrible and made of adulterated
cement. We occassionaly also spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt
meets you after years...
Stupid Question:- Munna,Chickoo, you've become so
big.
Answer:- Well you haven't particularly shrunk
yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you
ask...
Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?
Answer:- No, he's a miserable wife-beating ,
insensitive lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone
call...
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
Answer:- No. I was doing research on whether the
Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I
was sleeping.... you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently
shorter hair...
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
Answer:- No, its autumn and I'm shedding......

9. At the dentist when he's sticking pointed objects
in your mouth...
Stupid Question:- Tell me if it hurts?
Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman
asks...
Stupid Question:- Oh, so you smoke.
Answer:- Gosh, it's a miracle ............it was a
piece of chalk and now it's in flames!!!



__________________
(_..+^* Prêcïøu§ *^+.._)
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard