Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: 10 stupid questions


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 20
Date:
10 stupid questions


Top 10 most stupid questions people usually ask in
obvious
situations :

1. At the movies when you meet acquaintances/friends...
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:- Don't u know, I sell tickets in black over here.. 

2. In the bus a heavy lady wearing pointed high-heeled shoes
steps
on your
feet...
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
Answer:- No, not at all, I'm on local anesthesia.....why
don't you try
again 


3. At a funeral one
of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:- Why, why him, of all people.
Answer:- Why? Would it rather have been you? 

4. At a restaurant when you ask the waiter
Stupid Question:-
Is the "Butter Paneer Masala" good??
Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occasionally
also spit in it. 

5. At a family get-together when some distant aunt meets you after
years
Stupid Question:-Munna,Chickoo, you've become so big.
Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself. 

6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?
Answer:- No,he's a miserable wife-beating ,insensitive lout...it's
just the money. 

7. When you get woken up at midnight by a phone call..
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in
Africa marry or not. You thought I was sleeping.... you dumb witted
moron. 

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter
hair..
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
Answer:- No, its autumn and I'm shedding...... 

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your
mouth...
Stupid Question:- Tell me if it hurts?
Answer:- No it wont. It will just bleed. 

10. You are smoking a cigarette and a cute woman in your office asks...
Stupid Question:- Oh, so you smoke.
Answer:- Gosh, it's a miracle ............it was a
piece of chalk and now
it's in flames!!! 



__________________


Member

Status: Offline
Posts: 3
Date:

Hey thats good

__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard