Members Login
Username
Password
Login
Remember Me
New Member
Lost Account Info?
Main Page
List All Users
Search
Search
Advanced Search
User Details
Arcade
Calendar
Recent Posts
Back To Main (Home) Page
->
ISMBoredOnline Forums
->
Jokes
->
Ganguly Ji ka Form!
Start A New Topic
Reply
Post Info
TOPIC: Ganguly Ji ka Form!
futuregenious
Web Guru
Status: Offline
Posts: 284
Date:
Nov 23, 2005
Ganguly Ji ka Form!
Permalink
Q : Which was the hottest place in B'lore Chinnaswami
Stadium for the past few days?
A: The seat Ganguly was sitting in while in the
Pavillion.
1) What is common to a 100 mtrs race and Ganguly's
innings?
Ans: They both last for the same time
2) How can u say "Get Out" to Ganguly politely?
Ans: Ask him to go to bat
3) If Rahul is "The Wall", what is Ganguly?
Ans: The hole in the wall
4) How can Ganguly save time everyday?
Ans: By not bothering to pad up
5) Who is the only cricketer who does not bat, bowl or
field and yet plays international cricket?
Ans: no comments.......
6) Why has Saurav Ganguly been recommended as the
fielding coach for India after retirement?
Ans: No one else can provide catches as easily as
Ganguly
Q: Any Guesses which is Ganguly's favorite movie?
A: Gone in 60 seconds.
Height of Optimism: Ganguly applying Sun screen cream
on his face when he goes out to bat.
__________________
||||| Da Webmaster - Simple Living, Kool Thinking! |||||
Page 1 of 1
sorted by
Oldest First
Newest First
Quick Reply
Please log in to post quick replies.
Back To Main (Home) Page
->
ISMBoredOnline Forums
->
Jokes
->
Ganguly Ji ka Form!
Subscribe
Jump To:
--- Main ---
The Big Discussions
Rules and Regulations
IBO Lounge
I Feel....
--- Entertainment ---
Music & Software Downloads
Skool Bands!
Entertainment
Videos
Technology & Computing
--- School & CBSE ---
Projects & Home Assignments
Sane Suggestions
CBSE Stuff
The Daily School Blog
--- Shayari, Poetry & Jokes ---
SMS Stuff
One-Liners
Poetry & Shayari
Jokes
Create your own FREE Forum
Report Abuse